top of page

Acerca de

Publicaties
Toekomstmuziek

Work in progress

Al jaren droom ik ervan om boeken te schrijven over psychologische onderwerpen op een inzichtelijke, praktische en actieve wijze. Boeken die ouders in hun kracht zetten en hen leren om af te stemmen op de noden van hun kind. Boeken over waardegericht leven, veerkracht en optimisme voor iedereen die hier behoefte aan heeft.

In 2016 werkte ik met veel plezier mee aan het boek ‘De Schatkist van de therapeut’ van mijn collega's Monica Gundrum & Nele Stinckens. Deze schatkist vormt een rijke inspiratiebron voor iedereen die werkzaam is in het brede veld van de geestelijke gezondheidszorg. Ik deelde hierin verschillende oefeningen en methodes die ik waardevol en helpend acht in het therapeutisch werk.

Mijn huidige situatie maakt dat ik meer ruimte heb om mij te richten op het schrijven en vloggen. Voor MS deBaas ben ik verschillende vlogs aan het maken rond het waardegericht leven na een diagnose. Nieuwe projecten en samenwerkingen rond het veerkrachtig leren omgaan met een chronische ziekte, zijn in volle ontwikkeling.

Daarnaast werk ik met veel enthousiasme aan een boek om mijn passie en kennis te delen rond de begeleiding van kinderen met emotionele problemen. Met veel praktische tips rond afstemming en verbinding: een schatkist voor ouders en leerkrachten!

Toekomstmuziek…

Ik droom ervan om boeken rond positief denken en veerkracht te schrijven voor verschillende doelgroepen, online masterclasses te maken voor jonge ouders met MS, de training ‘Eigen Baas over je Gedachten’ te publiceren, knuffels te maken van de hoofdpersonen uit mijn training; Mr. Happy en Mr. Black, en verdiepende kaartensets uit te brengen rond positief denken en waardegericht leven. Ik ben nog lang niet uitgedacht!

‘Do more

of what

lights your

soul on fire’

MrHappy-wolken.jpg

Die lach op het einde van je eerste filmpje zegt voor mij precies:

“Yes, dit is wat ik graag doe!”

Contact

 

Op zoek naar een expert voor het uitwerken van pedagogisch materiaal of een auteur voor samenwerkingen rond publicaties in verband met positiviteit, waardegericht leven en de andere thema's waarrond ik werk? Ik spreek graag af!

info@leerpositiefdenken.be

bottom of page