Vertel

jouw verhaal.

Maak hier een vervolgafspraak

indien je reeds in begeleiding bent bij mij.

Voor andere vragen

vul het contactformulier in of stuur een email naar info@leerpositiefdenken.be.

Update

Omwille van medische redenen ben ik helaas genoodzaakt mijn praktijk tijdelijk on hold te zetten en een aanmeldingstop in te lassen voor nieuwe begeleidingen. Ook aanmelden voor mijn wachtlijst is momenteel nu niet mogelijk. Op mijn Facebookpagina Leer Positief Denken worden veranderingen hierin aangegeven.

Bij dringende hulpvragen raden wij u aan om uw behandelende huisarts, CLB of eventueel de spoeddienst van het ziekenhuis te contacteren. U kan gedragstherapeuten in uw regio terugvinden via de website van de Vlaamse Vereniging van Gedragstherapie.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Wendy de Pree

Dijleweg 29

2820 Rijmenam

België

Bereikbaarheid

Met de auto

Leer Positief Denken ligt net buiten het centrum van Rijmenam (gemeente Bonheiden, 10 minuten van Mechelen), aan de verbindingsweg tussen Rijmenam en Muizen.

Parkeren kan op de oprit voor onze garage of 70 meter verder links in de zijstraat Hogenopstal. Voor de Dijleweg zelf geldt er een parkeerverbod.

Met het openbaar vervoer

Buslijn 681 richting Zaventem Luchthaven, halte Rijmenam Kerk (Lange Dreef).

Volg vervolgens de weg rechtdoor van de Lange Dreef, langs het Gemeenteplein en de kerk (Sint-Maartensberg) naar de Dijleweg (5-10 min. wandelen). De praktijk bevindt zich aan de overkant van de straat.

Volg mijn verhalen.

Volg zeker mijn pagina's voor een dagelijkse portie positiviteit. Elke dag lees je hier de laatste nieuwtjes en optimistische quotes.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Aanmelden voor de wachtlijst voor individuele begeleidingen of groepstrainingen is helaas niet mogelijk.

Voor overige vragen, neem vrijblijvend contact op:

Bedankt en tot snel!