top of page

Wandelsessies

De werking

Psychologenpraktijk Leer Positief Denken blijft graag meedenken om de best mogelijke hulp te bieden in deze onwerkelijke tijden van Covid-19.

 

Daarom bieden we vanaf nu individuele wandelsessies aan in de buurt van de praktijk aan de Dijle (start St. Maartensberg, aan de kerk in Rijmenam), Cassenbroek (Heidijkstraat te Rijmenam) of in een schaduwrijk bos in Haacht (hoek Vossenberg - Hooiberg - Damweg). Met de nodige social distancing in achting, kunnen de begeleidingen dus ook face-to-face verder gezet worden, waarbij natuur en beweging als extra hulpbronnen kunnen worden ingezet. De natuur en de frisse lucht werken ontspannend en het is aangetoond dat wandelen het deel van de hersenen triggert dat voor nieuwe inzichten kan zorgen.

Omwille van de anderhalve afstand die bewaard dient te blijven, kunnen deze wandelsessies slechts bijgewoond kunnen worden door 1 cliënt. Oudergesprekken met twee ouders zullen dan ook via online gesprekssessies blijven plaatsvinden.

wandelsessies.jpg

Tarief

Individueel gesprek:

45 minuten

€65

Ouder- of gezinsgesprek: 

50 minuten

€75

Betaling

De betaling gebeurt via de Payconiq by Bancontact-app aan het einde van iedere sessie.

 

De meeste ziekenfondsen voorzien een gedeeltelijke terugbetaling voor kinderen en jongeren.

Raadpleeg uw ziekenfonds voor meer informatie.

tekstballon blauw.jpg

Annulatievoorwaarden

Annulering minstens 48 uur op voorhand: er worden geen kosten aangerekend.

Annulering minder dan 48 uur op voorhand of niet nagekomen afspraken op de dag zelf: het volledige tarief wordt aangerekend.

bottom of page